Ignasi Vendrell Maños L’any 1981, l’Ignasi Vendrell Mañós inicia la seva trajectòria asseguradora de la mà del Sr. Guillem Sendra (q.e.p.d.) a la històrica MÚTUA REDDIS, on va treballar en els departaments comercial i de sinistres; justament va ser en aquest darrer on realment va aprendre la raó de ser de les assegurances i on va adquirir la vocació de servei vers l’assegurat.

Més endavant, una bona temporada a PREVIASA (actualment DKV) li va concedir un ampli coneixement de les assegurances mèdiques i de salut en general.

Tres anys com a director de la sucursal a Tarragona de l’asseguradora HERCULES HISPANO, del grup BANCO EXTERIOR DE ESPAÑA, l’acaba de formar dins l’àmbit de l’organització i el control en la gestió tècnic-administrativa d’una oficina comercial d’assegurances. Va ser durant aquesta etapa, concretament l’any 1987, que va obtenir la titulació de MEDIADOR DE SEGUROS TITULADO.

L’any 1989 inicia la seva darrera etapa com a treballador per compte aliè a Segurcaixa per a, finalment, crear la seva pròpia corredoria l’any 1991, GABINET TÈCNIC ASSESSOR, SL, on va començar, des de zero, la seva trajectòria professional en la mediació d’assegurances.

Dins d’una progressió adequada en la seva carrera dedicada al sector assegurador, l’any 2003 va integrar el seu negoci a La Corredoria d’assegurances de Tarragona, FERRE I ASSOCIATS, SA, contribuint en gran mesura en la seva expansió territorial i on actualment continua mantenint la seva cartera de clients especialitzada en flotes i rams industrials, a més d’obrir d’altres vies de negoci com ara el COL•LECTIU D’AUTOESCOLES.
The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we