Manel Roldán Galisteo Alhora que compaginava feina i estudis, el 1969 Manel Roldán Galisteo va entrar a treballar com a administratiu a la delegació tarragonina de Banco Vitalicio de España, on va iniciar la seva trajectòria ascendent al món assegurador.

Després d’haver obtingut el títol d’Agent i corredor d’assegurances el 1979, el 1980 va ser traslladat com a Inspector comercial en la branca de Transports a la Sucursal de Barcelona, lloc on, durant dos anys, continua ampliant la seva experiència asseguradora. El 1982 va tornar a terres tarragonines per fer-se càrrec de la Inspecció comercial, Rams diversos de la Delegació de Tarragona i Tortosa, fins al 1988 en què la delegació tarragonina esdevé Sucursal.

El 1989 va cessar voluntàriament a Vitalicio Seguros i es va establir com a Corredor d’Assegurances amb oficines a Tarragona Centre i Tarragona Ponent. Durant vint-i-cinc anys Seguros Roldán ha estat uns dels referents asseguradors de la ciutat amb una especial dedicació al tracte directe amb el client individual i les assegurances familiars.

L’abril de 2013 s’incorpora a La Corredoria d’assegurances de Tarragona, Ferré i Associats, SA, sense deixar d’atendre els seus clients des de la proximitat a l’oficina de La Corredoria al c/ Prades de Torreforta.
The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we