Miquel Àngel Nogueras Colom Corredor d’assegurances titulat des de 1988, prové d’una de les nissagues asseguradores més antigues de la ciutat de Tarragona.

El 1945, Miquel Nogueras Plana va entrar a treballar com a grum a la companyia “El Porvenir de los Hijos”, Barcelona. En poc temps, les seves dots comercials van aflorar, i l’any 1957 ja era inspector de la companyia a la província de Tarragona, on es va traslladar a començaments dels 60 com a Agent representant. Finalment, l’any 1975 va ser cofundador de “Seguros Virgili” que esdevindria una de les corredories d’assegurances amb més bona anomenada de la Ciutat.

Abans d’entrar a treballar a la corredora familiar el 1984, Miquel Àngel Nogueras Colom, ja havia fet de comercial a les companyies La Aliança i La Constancia – Porvenir. A Seguros Virgili, Miquel Àngel Nogueras va passar per tots els departaments, aprenent, per tant, l’ofici des de dins.

L’any 1986, i ja desvinculats de Seguros Virgili, els membres de la família Nogueras van constituir una nova societat, Assenoguer, SL, que va donar servei als seus clients fins al 2004, any de la seva incorporació a la Corredoria d’assegurances de Tarragona, Ferré i Associats, SA.

A La Corredoria, Miquel Àngel Nogueras s’ha especialitzat en assegurances dels sectors de l’Hosteleria i el món rural: Cooperatives, Indústries agrícoles, Comunitats de regants, etc., sense deixar de banda l’assessorament i servei a la petita i mitjana empresa i als seus clients de tota la vida.
The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we