Ton Sans Corredor d’assegurances titulat des de 1987, va començar la seva trajectòria professional dins del sector assegurador el 1983, a la Reddis Mutua de Seguros y Reaseguros, on va assolir el càrrec de Director de Sucursal.

Al 1991, es contractat per Royal Insurance España com a Director de Sucursal. Des d’aleshores i fins el 1998, es va produir la fusió de Royal Insurance amb Sunalliance S.A, la compra d’Hercules Hispano S.A i l’adquisició per part de Liberty Seguros de tot el grup assegurador.

Al llarg d’aquests anys, concretament entre 1995 i 2003, va exercir de professor del CECAS (Centre d’Estudis del Consell General de Colegis Mediadors d’assegurances titulats).

Al 2004, va deixar el sector assegurador per dedicar-se a temps complet a la gerència d’Hidrorent SL, i no va ser fins al 2009 quan va tornar al sector com auxiliar extern incorporat a l’estructura de Banasegur Tarraco S.L, ara Protego I.C Corredoria d’Assegurances.

Al 2015 s’incorpora com auxiliar extern a la Fabroker, Corredoria d’Assegurances SA, on duu a terme l’activitat professional d’assessorament als seus clients.
The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we