Història

Tot i que les trajectòries professionals de Jordi Ferré i Francesc Solà com a corredors d’assegurances van transcórrer de manera paral•lela, no va ser fins arribar el 1998 que van convergir en fusionar les seves empreses i carteres en una de sola: La Corredoria d’assegurances de Tarragona, Ferré i Associats, SA.

La unió fa la força, i mai millor dit. La fusió d’aquelles dues petites empreses va desembocar en una altra petita empresa, però plena de força, empenta i energia per no aturar-se davant dels grans reptes i amb pretensions de fer un llarg camí i arribar lluny.

El treball constant i diari aporta oportunitats, i les oportunitats van arribar a La Corredoria de la mà de dos grans eixos: la integració de carteres d’una banda, i la mediació de pòlisses col•lectives de responsabilitat civil professional, de l’altra.

La integració de carteres d’altres corredors i agents va permetre tant l’expansió de la mediació arreu del territori català, com l’assentament a la ciutat de Tarragona com a una de les corredories més representatives. Alguns dels mediadors que han confiat en la mediació de La Corredoria per al cesament de la gestió de la seva cartera han estat: Risc & Accidents, Carmen Royo Capablo, Eusebi Muñoz Boronat i ens han confiat la continuació activa de la seva cartera els components d'Office Broker.

La mediació de pòlisses col•lectives de responsabilitat civil professional ha comportat l’especialització de la corredoria en aquest ram, fins al punt de tenir un coneixement minuciós del risc que ens permet confeccionar les pòlisses al detall, d’aquest departament en diem “sastreria a mida” i abasta tot el territori estatal, podent presumir, a hores d’ara, de tenir contractes en totes i cadascuna de les províncies espanyoles.

Esforç, treball en equip, valentia i dedicació són les quatre aretes que emmarquen la filosofia de La Corredoria.

The biggest bookie William Hill United Kingdom link.
Pàgina web de fabroker.eu, Corredoria d'Assegurances, SA. Avís Legal   -  Política de Privacitat

rfew

efrwwrc we